Web design 2018-01-01T11:08:54+00:00

Web design

Ben je al de eigenaar van een website, maar wordt het tijd om deze te moderniseren? Of ben je een startende ondernemer die begeleiding nodig heeft bij het opzetten van een eerste professionele plek op het internet?

Divi Design staat garant voor een persoonlijke aanpak en ontwikkelt voor jou een stijlvolle en gebruiksvriendelijke website, met een speciaal voor jou ontworpen design aan een betaalbare prijs! Wat heb je nog meer nodig? Neem contact op met Divi Design en dan maken we snel een vrijblijvende afspraak.

Onze diensten

Website ontwerp

Alles begint met een geweldig concept en een goede realisatie door het maken van een ontwerp dat je klanten aanspreekt.

Website ontwikkeling

Na goedkeuring van het ontwerp, wordt de website volledig ontwikkeld tot de site klaar is om online te plaatsen!

CMS

Dankzij het gebruik van WordPress krijg je de handige mogelijkheid om de website zelf bij te houden!

SEO

Dankzij het juiste gebruik van de codetaal, een goede inhoud, een overzichtelijke structuur en extra plugins wordt de website beter gevonden via zoekmachines.

Webhosting

Een domeinnaam en hosting zijn erg belangrijk. Bij het kiezen van een goede domeinnaam verhoogt het aantal bezoekers naar de website onmiddellijk.

Webonderhoud

Heb je geen tijd om jouw website aan te passen? Ik doe het met veel plezier! De website hoeft niet eens door Divi Design gemaakt te zijn!

Online Marketing

Social Media

Social Media is niet meer uit onze maatschappij weg te denken, en net daarom is het een erg effectieve manier om te communiceren met je (potentiële) klanten. Divi Design ontwikkelt voor jouw bedrijf de beste campagne of maandelijks beheer!

E-mail Marketing

Verzenden van relevante informatie of extra diensten naar je (potentiële) klanten is de perfecte manier om een sterke relatie op te bouwen met hen. Ze vinden jouw onderneming al speciaal genoeg om zich te abonneren op de mailinglist, dus dankzij een effectieve mailcampagne kan je het beste halen uit de relatie met je klant!

Service

Omdat Divi Design beseft dat je afhankelijk bent van jouw website en de online marketing, is het erg belangrijk om klaar te staan wanneer je Divi Design nodig hebt. Je kan Divi Design altijd via mail bereiken met al je vragen. We zijn blij om je van dienst zijn!

Bekijk hier onze tarieven

Tarieven

Om onze tarieven te bekijken, kan je je inschrijven in onze nieuwsbrief.
Bekijk hier onze tarieven

WAT KLANTEN ZEGGEN.

Joke heeft onze mooie website gemaakt en daar zijn we helemaal blij mee. Ze staat steeds klaar om eventuele problemen op te lossen en om een helpende hand toe te steken wanneer ik er weer een keertje niet aan uit kon. Niets dan lof over Divi Disign.

Eddy Lievens, Fun on 4 Wheels

Joke levert schitterend werk! Ze luistert goed naar je wensen en blijft werken tot het goed is. Ze maakt m’n 1ste website en huisstijl en doet het nu nog eens. Mijn webshop is echt af, werkt goed en nadien blijft Joke beschikbaar om je verder te helpen. Ik kan haar ten sterkste aanbevelen en zou zeker naar haar terugkeren voor al mijn webaangelegenheden!

Melissa De Coster, Petit Victor

Divi Design is een snel, meedenkend, openminded, vakkundig bedrijf, dat een prachtige website heeft gebouwd voor mijn bedrijf. Passend en aansluitend bij mijn identiteit en visie! Ik ben een zeer tevreden klant!

Rianne Rikken, Dushi Retreat

I really enjoyed (and still enjoy) working with Joke. She works fast and delivers exactly what I need for my business goals. I would recommend her to all my business partners!

Phyllis van den Hout, Justa Curacao

CONTACTEER ONS.

Neem gerust contact op met Divi Design voor het stellen van al je vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ik help met veel plezier!