Over Divi Design 2018-01-01T09:54:26+00:00

Hé daar! Welkom op m’n website!

Wie ben ik?

Ik geef je graag een inkijk mijn wereld.

Een paar jaar geleden, besloten mijn man (Bram, die ik ontmoette tijdens het reizen in India!) en ikzelf (Joke) om onze dromen na te jagen en te verhuizen naar Curaçao om een ​​nieuw avontuur te beginnen. Bram, een sport-docent, vond makkelijk een baan. Ondertussen kon ik nadenken over wat ik echt wilde doen, na af te studeren en een paar jaar te werken in hetzelfde bedrijf. Toen besloot ik dat het tijd was om mijn eigen droom te verwezenlijken; het starten van een klein bedrijfje waarbij een combinatie van fotografie, web design en grafisch ontwerp centraal staat … Alles waar ik van hou! Dit is hoe Divi Design werd geboren. Sindsdien is mijn hobby is mijn werk! Ik weet het, ik ben super gelukkig!

En mijn geluk is niet te stoppen …. In 2015 werd ik zwanger en kon ik me helemaal voorstellen hoe het voelt om onzeker te zijn over je lichaam en de toekomst. Hoe moet je een eigen bedrijfje met een baby gaan combineren?!? Maar al deze onzekerheden vielen van mijn schouders het moment dat ik mijn prachtige zoontje Noah 8,5 maanden later in mijn armen hield  :-). Ik had nooit gedacht dat ik zo ontzettend veel van iemand kon houdt. Ik kan letterlijk niet genoeg krijgen om met hem te spelen en te lachen, met hem naar het strand gaan en naar hem kijken terwijl hij de kleinste dingen ontdekt en met alles speelt. En natuurlijk maak ik heel vaak foto’s van hem :-).

Fotografie

M’n hele leven staat in teken van fotografie. Als kind stond ik zelf op honderden foto’s, gemaakt door m’n moeder die al net zo gepassioneerd is door fotografie als ikzelf. Met m’n eerste zakgeld kocht ik een goedkope digitale camera en ging ik op stap in Brugge, België (waar ik vandaan kom) om de vele mooie plekjes te fotograferen. De daaropvolgende jaren reisde ik naar verschillende landen en trachtte ik er telkens mooie en originele foto’s te maken.

Na verloop van tijd besloot ik te investeren in een spiegelreflex camera en me meer en meer te gaan verdiepen in de verschillende mogelijkheden hiervan. Nog meer leuke vakantiebestemmingen kwamen langs de revue, en ik kreeg ook meer en meer modellen voor m’n camera. Tijdens m’n studie schreef ik m’n thesis over “Beweging in de Fotografie”.

Zo bouwde ik stilaan ervaring op. Het was dus een logisch dat fotografie een groot onderdeel van m’n beroep zou gaan vormen.

Op Curacao vind ik het heerlijk om pasgeboren baby’s, spelende kinderen, liefhebbende families en smoorverliefde koppels te fotograferen op de prachtige stranden of andere locaties op Curacao. Ik heb ook een studio waar ik met veel liefde baby’s en kinderen verwelkom, voor leuke, spontane studiofoto’s!

Omdat ik ook erg geïnteresseerd ben in architectuur, was het slechts een kleine stap om me meer te gaan verdiepen in Real Estate fotografie, wat me onder andere Curacao ExclusiefLaVida Curacao en Caresto Real Estate als vaste opdrachtgevers bezorgde.

Bekijk de fotoshoot-mogelijkheden

Grafisch Ontwerp & Web design

Hoewel fotografie m’n grote passie is, koos ik er voor om “Grafische en Digitale Media” te studeren. Dankzij deze studie, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het ontwerpen en ontwikkelen van huisstijlen, logo’s, flyers en uiteraard ook websites.

De technologie staat niet stil, en ik investeer continu tijd en energie om me bij te scholen in de nieuwste technieken op het gebied van online marketing, webdesign en -ontwikkeling. Deze technieken worden dan ook onmiddellijk toegepast in de websites die ik beheer.

WordPress heeft geen geheimen voor me, de nieuwste technieken voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) zijn me ook bekend en uiteraard is Email Marketing en Social Media de dag van vandaag niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Divi Design biedt je advies op maat aan een betaalbaar tarief. Dankzij m’n creativiteit en oog voor detail, ben je gegarandeerd van een perfecte uitwerking van jouw wensen.

Ik kijk ernaar uit om van je te horen en met je te gaan werken!

Bekijk de mogelijkheden