Kinderdagverblijf & schoolfotografie 2018-01-01T10:23:42+00:00

Fotografie voor kinderdagverblijven en scholen

Kinderen veranderen voortdurend, en daarom is het m’n missie om prachtige portretfoto’s te maken als blijvende herinnering aan de leuke tijd in het kinderdagverblijf of school op Curacao.

Kinderen fotograferen is m’n passie. Ik neem m’n tijd om elk kind te leren kennen en door een relaxte sfeer alle kinderen zich op hun gemak te laten voelen. Dit is de beste manier om spontane en natuurlijke foto’s te verkrijgen. Van elk kind worden meerdere opnames gemaakt zodat hun persoonlijkheid volledig vastgelegd wordt.

Uiteraard wordt rekening gehouden met het dagritme van de peuters en schoolgaande kinderen. In samenwerking met het kinderdagverblijf of de school wordt een mooie plek op het domein van het kinderdagverblijf of de schoolomgeving uitgekozen voor het maken van de foto’s. Ouders krijgen aan de hand van een brief enkele handige tips om hun kinderen volledig voor te bereiden op de fotoshoot!

Er worden zowel portretfoto’s gemaakt van alle kinderen afzonderlijk, maar ook zus- en broer foto’s zijn mogelijk en natuurlijk als kers op de taart, de groepfoto’s.

Dankzij een online galerij en bestelomgeving is het voor de ouders mogelijk om de foto’s te bekijken en te bestellen van thuis uit, wanneer het voor hen het beste uitkomt.┬áDe foto’s kunnen op verschillende formaten aangeleverd worden aan de ouders. Net wat bij hen past.

Divi Design is een full-service bedrijf. Er worden foto’s gemaakt met de beste camera en lenzen, de administratie van de bestelde en betaalde foto’s wordt volledig door Divi Design verzorgd en om de volledige controle over de kwaliteit goed te bewaren wordt het volledige traject van fotografie tot aflevering in eigen beheer afgehandeld.

Deze service is voor het kinderdagverblijf / school overigens volledig gratis!

Het wordt een leuke fotodag met mooie resultaten!

Recent Sessions

CONTACTEER ONS.

Ik zou het geweldig zijn om bij jullie op de school of in het kinderdagverblijf de kinderen te komen fotograferen! Contacteer me gerust met al je vragen of om een afspraak te plannen! Tot binnenkort!